Részletek
Az ízületek, porcok, inak remek támogatója. Fejlődésben lévő kölyökkutyák és cicák ízületeinek védelmére, valamint idős, illetve ízületi problémákkal küzdő kutyák, macskák étrendjében nagyon fontos kiegészítő.
Mivel taurinban természetes módon gazdag, cicáknak mindennapos kiegészítőként, ízületi problémáktól függetlenül is ajánlott.
A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. Az általunk forgalmazott zöldkagylópor Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról származik.
A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét.
A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni.
A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.
A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül.
FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporunkat más konkurrens termékekkel , az árak mellett ellenőrizd a minőséget is. Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb.
Tipp a Farkaskonyhából: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma ~ 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínűséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék.
A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma gyártásonként változó, de mindig 2-3% körül van. (jelenlegi készlet GAG tartalma: 3,6%!!)
Napi ajánlott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál ≈ 5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)
Mivel taurinban természetes módon gazdag, cicáknak mindennapos kiegészítőként, ízületi problémáktól függetlenül is ajánlott.
A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. Az általunk forgalmazott zöldkagylópor Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról származik.
A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét.
A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni.
A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.
A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül.
FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporunkat más konkurrens termékekkel , az árak mellett ellenőrizd a minőséget is. Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb.
Tipp a Farkaskonyhából: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma ~ 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínűséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék.
A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma gyártásonként változó, de mindig 2-3% körül van. (jelenlegi készlet GAG tartalma: 3,6%!!)
Napi ajánlott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál ≈ 5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)
Adatok
Cikkszám
FarkaskonyhaZK
Tömeg
125 g/db
Hasonló termékek
TOP termékek
Termékajánló